Vappubrunssi osa 3: Rieskarullat


Vappubrunssille ei tarvitse valmistaa
kaikkea itse alusta asti vaan välillä
voi myös oikaista.
Rieskarullat on helppoja ja nopeita
tehdä ja täytteitä voi varioida 
oman maun mukaan. 
Rieskarullat maistuvat esimerkiksi
salaatin kaverina.
Olemme tehneet näitä rullia 
wrap-tyyppisesti myös evääksi
luontoretkille jne. 

Epäonnekseni en löytänyt 
haluamaani rieskaa kun en käynytkään
vakituisessa ruokakaupassani 
ja jouduin valitsemaan 
pieniä perunarieskoja,
jotka myös halkesivat. 
Isompia rieskarullia löytyy esim. 
Fazerilla (Fazerin rullarieskat)
 ja Street Foodin wrap-pohjat. 
Isommista rullista saa leikattua
pieniä coctailpalatyyppisiä 
paloja tai halkaistua esimerkiksi
rullan puoliksi. 



Rieskarullat

Fazer rullarieska/ Fazer Street Food Wrapit
Tuorejuustoa (esim. ruohosipuli tai valkosipuli)
Frisee salaattia
Kylmäsavulohta

1. Voitele rieskat tuorejuustolla (myös majoneesi
käy hyvin, mutta se valuu enemmän).
2. Laita salaatit ja lohet rieskojen
päälle ja kääri tiukalle rullalle.
3. Leikkaa rullista joko pieniä annospaloja tai
tarjoa kokonaisena. 




Kommentit