Pääsiäisen makuja

Oikein herkullista toista
pääsiäispäivää! 
Tänä pääsiäisenä olemme todellakin
herkutelleet hyvällä ruualla kotona. 
Pitkäperjantaina grillasimme 
karitsan ribsejä ja lauantaina oli
vuorossa paistettua siikaa, 
vihersalaattia ja bernaisekastiketta
parsan ja halloumin kera. 

Pääsiäissunnuntaina söimme 
savulohta persikkakastikkeella ja
tänään olisi luvassa vielä karitsan karetta. 
Jälkkäriosasto tuhottiin jo 
kiirastorstaina kun tytöt söivät
persikkakuivakakun loppuun ja 
viimeiset juustokakun jämät 
tuhoutuivat työpaikalla. 


Karitsan ribsit olivat todella 
onnistuneet - ja erityisen tyytyväinen
olin ribseihin siksi, että valmistin
niitä ensimmäistä kertaa koskaan. 
Laittelen ruokien reseptejä tänne 
kuluvan viikon aikana. 
Savulohi toimii esimerkiksi oivasti
myös vapun ruokapöydässä ja
miksei myös karitsan ribsejä voisi 
grillailla jos vappuna käynnistää 
grillikauden. 

Parsakausi alkaa olla kuumimmillaan ja
vihreän tankoparsan ohje löytyy myös
kirjastani ja se on tähän aikaan vuodesta 
vakiolisuke varsinkin kalan kanssa.
Lauantaina valmistinkin parsan kanssa
pitkästä aikaa bernaisekastiketta perinteisen
hollandaisen sijaan. 

Hirsitalon keittiöstä löytyy myös
livevideota Instagramin puolelta 
aina toisinaan. 
Kirjani julkaisusta tulee pian kuluneeksi
vuosi ja sen kunniaksi pidän vähän 
pidemmän liven lähiaikoina, jahka saan
uuden puhelimen, jotta live ei taas 
katkea akkuongelmien vuoksi 😂
Ilmoittelen livestä tarkemmin 
Instagramin puolella. 

Mukavaa pääsiäisen viimeistä päivää! 🐣




Kommentit