Oikein herkullista toista
pääsiäispäivää!
Tänä pääsiäisenä olemme todellakin
herkutelleet hyvällä ruualla kotona.
Pitkäperjantaina grillasimme
karitsan ribsejä ja lauantaina oli
vuorossa paistettua siikaa,
vihersalaattia ja bernaisekastiketta
parsan ja halloumin kera.
Pääsiäissunnuntaina söimme
savulohta persikkakastikkeella ja
tänään olisi luvassa vielä karitsan karetta.
Jälkkäriosasto tuhottiin jo
kiirastorstaina kun tytöt söivät
persikkakuivakakun loppuun ja
viimeiset juustokakun jämät
tuhoutuivat työpaikalla.
Karitsan ribsit olivat todella
onnistuneet - ja erityisen tyytyväinen
olin ribseihin siksi, että valmistin
niitä ensimmäistä kertaa koskaan.
Laittelen ruokien reseptejä tänne
kuluvan viikon aikana.
Savulohi toimii esimerkiksi oivasti
myös vapun ruokapöydässä ja
miksei myös karitsan ribsejä voisi
grillailla jos vappuna käynnistää
grillikauden.
Parsakausi alkaa olla kuumimmillaan ja
vihreän tankoparsan ohje löytyy myös
kirjastani ja se on tähän aikaan vuodesta
vakiolisuke varsinkin kalan kanssa.
Lauantaina valmistinkin parsan kanssa
pitkästä aikaa bernaisekastiketta perinteisen
hollandaisen sijaan.
Hirsitalon keittiöstä löytyy myös
livevideota Instagramin puolelta
aina toisinaan.
Kirjani julkaisusta tulee pian kuluneeksi
vuosi ja sen kunniaksi pidän vähän
pidemmän liven lähiaikoina, jahka saan
uuden puhelimen, jotta live ei taas
katkea akkuongelmien vuoksi 😂
Ilmoittelen livestä tarkemmin
Instagramin puolella.
Mukavaa pääsiäisen viimeistä päivää! 🐣
Kommentit
Lähetä kommentti