Intialainen kanacurry


 Intialainen kanacurry ja riisi 

1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1-2 mietoa chilia
1 keltainen paprika
450g kanasuikaleita
voita paistamiseen
seesamiöljyä paistamiseen
1 prk Dole ananas Pizza cut paloja
2 dl kookoskermaa
1 tl inkivääriä (tuoretta tai jauheena)
1-2 tl garam masala-mausteseosta
1 tl savupaprikajauhetta
suolaa 
pippuria

jasminriisiä
pinnalle tuoretta korianteria


  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan syöjämäärän mukaan. 
  2. Kuori ja pilko sipulit, murskaa valkosipuli, pilko paprika ja chili ja poista niistä siemenet. Ruskista kanasuikaleet voin ja seesamiöljyn seoksessa. Lisää hetken ruskistamisen jälkeen kasvikset pannulle ja kuullota. Lisää ananakset ennen kookoskerman lisäämistä.
  3. Lisää kookoskerma ja mausta. Voit halutessasi käyttää mausteena myös chilia, riippuen siitä kuinka tulista ruuasta haluat (tällä ohjeella ruuasta ei tule kovinkaan tulista). Anna ruuan hautua ja maustua ainakin riisin kiehumisen ajan. Ripottele ennen tarjoilua pinnalle tuoretta korianteria. 

Kommentit