Kirjan julkkarijuhlissa monet vieraat
kyselivät, mistä ajatus kirjan tekemiseen lähti ja
ajattelinkin kirjoittaa teille kirjani tarinan.
kirjoittavani kirjan, vaikkakaan en silloin
vielä haaveillut juuri
reseptikirjan kirjoittamisesta.
Olen valokuvannut, kirjoittanut sekä
leiponut ja laittanut ruokaa muksusta asti.
Intohimoni ruuanlaittoon ja leipomiseen
lähti kotoa ja kokkikerhosta.
Leivoin äitini ja mummojeni kanssa paljon
ja teimme mummojen kanssa myös paljon ruokaa
- karjalanpiirakoita unohtamatta.
Toisen mummon kanssa liitusin pitkin metsiä
marjastamassa ja sienestämässä ja kävimme
sienestämässä myös äitini ja isäpuoleni kanssa.
Toisen mummon kanssa taas mylläsin kasvimaata ja
ukin kanssa kalastin ja kuivasin särkiä.
Valokuvausharrastukseni ryöpsähti valtoimelleen
siitä hetkestä kun sain perheemme
toisen kameran vuonna 1996
kun jouduimme ostamaan toisen kameran
Lapin reissulla unohdettuamme kameramme kotiin.
Tuosta alkoi rakas harrastus,
joka on jatkunut aina näihin päiviin asti.
Nyt olen saanut jo reilut viisi vuotta
toteuttaa rakasta harrastusta myös
sivutoimisesti omalla toiminimellä
erilaisten kuvauskeikkojen parissa.
Olen harrastanut myös kirjoittamista lapsesta
asti ja ensimmäisen tietokoneen myötä
kirjoittaminen siirtyi tarinavihkoista tietokoneelle.
Tein itse lehtiä ym. ja palo
kirjoitustyöhön on edelleen kova ja siksi
olenkin kirjoittanut blogia jo usean
vuoden ajan. Blogini Hirsitalon taikaa
toimi myös innoittajana kirjalleni ja
kirjan nimeksi muotoutuikin blogin pohjalta
Hirsitalon keittiössä.
Kirjassa on reseptien lisäksi myös
tarinoita, sillä ruokaan liittyy
minulla - kuten kaikilla muillakin - paljon muistoja.
Näitä ruokamuistoja olen halunnut jakaa
kanssanne ja ne antavat myös resepteille tarinansa.
Kirjassa suositaan itsekasvattamia
kasvimaan tuotteita sekä metsän antimia,
kuten marjoja ja sieniä.
Tein kirjaa reilun vuoden verran,
mutta monet resepteistä ovat jo vuosien takaa.
Oli uskomaton fiilis saada valmis kirja
oikeasti käsiini 💕
Kirjan tekeminen oli rentouttavaa
vastapainoa arjen työ- ja opiskelukiireille.
Oli rentouttavaa kun sai päästää
luovuuden irti ja tehdä juuri sitä,
mistä oikeasti nauttii.
Kiitos kaikille kirjan tekemiseen osallistuneille
ja sen mahdollistaneille,
erityisesti rakkaalle avopuolisolleni Teijolle
ja pienille assistenteille kotona 💕
Valtavan isot kiitokset myös
työporukalle Parikkalaan
lukuisista koemaistoista 💕
- Riitta
Kirjan tilaukset osoitteesta
hirsitalontaikaa@gmail.com tai
Facebookissa/Instagramissa viestillä.
Kirjaa myy myös
Iloisen Pässin Maalaispuoti, Parikkala sekä
Pulsan asema, Lappeenranta.
Lapsuuden harrastuksista kirjaksi
Olen haaveillut jo lapsesta astikirjoittavani kirjan, vaikkakaan en silloin
vielä haaveillut juuri
reseptikirjan kirjoittamisesta.
Olen valokuvannut, kirjoittanut sekä
leiponut ja laittanut ruokaa muksusta asti.
Intohimoni ruuanlaittoon ja leipomiseen
lähti kotoa ja kokkikerhosta.
Leivoin äitini ja mummojeni kanssa paljon
ja teimme mummojen kanssa myös paljon ruokaa
- karjalanpiirakoita unohtamatta.
Toisen mummon kanssa liitusin pitkin metsiä
marjastamassa ja sienestämässä ja kävimme
sienestämässä myös äitini ja isäpuoleni kanssa.
Toisen mummon kanssa taas mylläsin kasvimaata ja
ukin kanssa kalastin ja kuivasin särkiä.
Valokuvausharrastukseni ryöpsähti valtoimelleen
siitä hetkestä kun sain perheemme
toisen kameran vuonna 1996
kun jouduimme ostamaan toisen kameran
Lapin reissulla unohdettuamme kameramme kotiin.
Tuosta alkoi rakas harrastus,
joka on jatkunut aina näihin päiviin asti.
Nyt olen saanut jo reilut viisi vuotta
toteuttaa rakasta harrastusta myös
sivutoimisesti omalla toiminimellä
erilaisten kuvauskeikkojen parissa.
Olen harrastanut myös kirjoittamista lapsesta
asti ja ensimmäisen tietokoneen myötä
kirjoittaminen siirtyi tarinavihkoista tietokoneelle.
Tein itse lehtiä ym. ja palo
kirjoitustyöhön on edelleen kova ja siksi
olenkin kirjoittanut blogia jo usean
vuoden ajan. Blogini Hirsitalon taikaa
toimi myös innoittajana kirjalleni ja
kirjan nimeksi muotoutuikin blogin pohjalta
Hirsitalon keittiössä.
Hirsitalon keittiössä - muistoista ja tarinoista kirjaksi
tarinoita, sillä ruokaan liittyy
minulla - kuten kaikilla muillakin - paljon muistoja.
Näitä ruokamuistoja olen halunnut jakaa
kanssanne ja ne antavat myös resepteille tarinansa.
Kirjassa suositaan itsekasvattamia
kasvimaan tuotteita sekä metsän antimia,
kuten marjoja ja sieniä.
Tein kirjaa reilun vuoden verran,
mutta monet resepteistä ovat jo vuosien takaa.
Oli uskomaton fiilis saada valmis kirja
oikeasti käsiini 💕
Kirjan tekeminen oli rentouttavaa
vastapainoa arjen työ- ja opiskelukiireille.
Oli rentouttavaa kun sai päästää
luovuuden irti ja tehdä juuri sitä,
mistä oikeasti nauttii.
Kiitos kaikille kirjan tekemiseen osallistuneille
ja sen mahdollistaneille,
erityisesti rakkaalle avopuolisolleni Teijolle
ja pienille assistenteille kotona 💕
Valtavan isot kiitokset myös
työporukalle Parikkalaan
lukuisista koemaistoista 💕
- Riitta
Kirjan tilaukset osoitteesta
hirsitalontaikaa@gmail.com tai
Facebookissa/Instagramissa viestillä.
Kirjaa myy myös
Iloisen Pässin Maalaispuoti, Parikkala sekä
Pulsan asema, Lappeenranta.
Kommentit
Lähetä kommentti