Halloum-mangohodarit


Näin juhannuksen alla ajattelin
jakaa herkullisen hodarireseptin 
vaikka juhannuksen grillauksiin. 
Hodarit voi helposti paistaa myös 
uunissa/pannulla. 

Halloum on joka kesäinen grillikauden
suosikkimme ja se maistuu niin lisukkeena,
hodareissa kuin salaateissakin
- ihan missä vain! 
Tässä reseptissä käytin hodarisämpylänä
gluteenittomia pakastettuja 
kauraporkkanasämpylöitä. 
Mangokuutioita löytyy säilykkeenä tai
niitä voi ostaa salaattitiskistä tai
kuutioida tuoreen mangon itse. 

En käyttänyt hodareissa perinteisesti
sinappia vaan korvasin sinapin
sinappisella kermaviilikastikkeella.
Toisen kastikkeen 
ostin suosiolla valmiina, mutta senkin
voi toki halutessaan tehdä itse 😊
Halutessaan myös hotdogsämpylät voi
tehdä itse. 
Reseptissä ei ole tarkkoja määriä,
koska jokainen voi täyttää hodarinsa
oman makunsa mukaan 😊
Hodareita on hyvä varata 1-2 
syöjää kohti, riippuen toki 
myös siitä, onko muuta tarjottavaa 
hodareiden lisäksi. 


Halloum-mangohodarit 

gluteenittomia kauraporkkanasämpylöitä (pakaste)
tai hotdogsämpylöitä
 halloumia
mangokuutioita 
mietoa chilia
verso-sekoitusta
Krakovan nakkeja
Felix American dressing-hampurilaiskastike 

Kermaviilikastike: 
200g kermaviiliä
Dijon-sinappia oman maun mukaan
sokeria hyppysellinen
pippuria

1. Valmista kermaviilikastike 
maustumaan sekoittamalla ainekset keskenään. 
Anna maustua jääkaapissa.  
2. Viipaloi halloum ja paista viipaleet
pannulla/grillaa ne grillissä. 
3. Grillaa/paista uunissa Krakovan nakit.
3. Paista jäiset sämpylät uunissa
pakkauksen ohjeen mukaan. Jos käytät
grilliä, voit grillata sämpylöihin paiston
jälkeen rapean pinnan. 
Valmiit hodarisämpylät paahtuvat
grillissä nopeasti. 
4. Pilko chili ja tarvittaessa mango. 
5. Täytä hodarit ja nauti! 

Kommentit