Näin juhannuksen alla ajattelin
jakaa herkullisen hodarireseptin
vaikka juhannuksen grillauksiin.
Hodarit voi helposti paistaa myös
uunissa/pannulla.
Halloum on joka kesäinen grillikauden
suosikkimme ja se maistuu niin lisukkeena,
hodareissa kuin salaateissakin
- ihan missä vain!
Tässä reseptissä käytin hodarisämpylänä
gluteenittomia pakastettuja
kauraporkkanasämpylöitä.
Mangokuutioita löytyy säilykkeenä tai
niitä voi ostaa salaattitiskistä tai
kuutioida tuoreen mangon itse.
En käyttänyt hodareissa perinteisesti
sinappia vaan korvasin sinapin
sinappisella kermaviilikastikkeella.
Toisen kastikkeen
ostin suosiolla valmiina, mutta senkin
voi toki halutessaan tehdä itse 😊
Halutessaan myös hotdogsämpylät voi
tehdä itse.
Reseptissä ei ole tarkkoja määriä,
koska jokainen voi täyttää hodarinsa
oman makunsa mukaan 😊
Hodareita on hyvä varata 1-2
syöjää kohti, riippuen toki
myös siitä, onko muuta tarjottavaa
hodareiden lisäksi.
Halloum-mangohodarit
gluteenittomia kauraporkkanasämpylöitä (pakaste)
tai hotdogsämpylöitä
halloumia
mangokuutioita
mietoa chilia
verso-sekoitusta
Krakovan nakkeja
Felix American dressing-hampurilaiskastike
Kermaviilikastike:
200g kermaviiliä
Dijon-sinappia oman maun mukaan
sokeria hyppysellinen
pippuria
1. Valmista kermaviilikastike
maustumaan sekoittamalla ainekset keskenään.
Anna maustua jääkaapissa.
2. Viipaloi halloum ja paista viipaleet
pannulla/grillaa ne grillissä.
3. Grillaa/paista uunissa Krakovan nakit.
3. Paista jäiset sämpylät uunissa
pakkauksen ohjeen mukaan. Jos käytät
grilliä, voit grillata sämpylöihin paiston
jälkeen rapean pinnan.
Valmiit hodarisämpylät paahtuvat
grillissä nopeasti.
4. Pilko chili ja tarvittaessa mango.
5. Täytä hodarit ja nauti!
Kommentit
Lähetä kommentti